Organisatie


Xtrahulp, is opgericht door Marcel & Jacky Verduijn

Jacky werkte al velen jaren in de ouderenzorg, als verzorgende en later ook als activiteitenbegeleider. Zowel in het verzorgingshuis als bij de mensen thuis.
Zij begeleide mensen op het gebied van het ouder worden, met o.a. parkinson, alzheimer, cva, reuma. Bood hen hulp bij hun adl verzorging en bij het vormgeven van hun dagbesteding.
En merkte hoe moeilijk het was voor mensen om een goed hulpmiddel te vinden als zij al wisten dat het bestond.

Marcel werkte als ass. bedrijfsleider in de middenstand en begeleiden daarnaast zijn ouders met de ongemakken van het ouder worden, (niet meer kunnen lopen, rolstoel gebruik) en ondersteunde hen bij het zoeken naar  hulpmiddelen om hun wens te vervullen zolang mogelijk thuis te blijven. Dit is bij beide mogelijk geweest.

Marcel & Jacky gingen samen studeren aan de hoge school van Rotterdam, CMV en studeerde af als sociaal makelaar.

Zij werden zelfstandig en onderzochten vele gebouwen op toegankelijkheid voor mindervaliden, en brachten rapporten uit om dit te verbeteren.
Wilt u hier meer over weten neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Dit heeft er toe geleid dat zij al jaren beursen bezoeken waar nieuwe hulpmiddelen gepresenteerd worden.
Sinds 2008 zijn wij gestart met deze webwinkel Xtrahulp om hulpmiddelen dichter bij de mensen te krijgen en te laten zien dat een hulpmiddel niets anders is dan een stuk goed gereedschap iets te doen wat zonder dit wat lastiger of niet mogelijk is.